waar achitectuur en vastgoed elkaar ontmoeten.

Voor Brookville draait alles om u. U als tevreden klant vanaf het eerste gesprek tot op het moment dat u zorgeloos in uw appartement kan vertoeven. We creëren uw droomappartement met onze dagelijkse passie voor bouwen en ondernemen.

Tijdloze architectuur gedragen door creativiteit.

Als bouwheer volgt Brookville voor u het volledige proces van ontwerp tot realisatie en oplevering. Vanaf het begin van het ontwerp streven we naar een nauwe samenwerking met de architect om telkens tot mooie en hedendaagse, tijdloze ontwikkelingen te komen.

vast & goed

Vandaele:

vast

bijvoeglijk naamwoord, bijwoord; 
vergrotende trap: vaster, 
overtreffende trap: meest vast

1 samenhangend, niet los / 2 niet vloeibaar of gasvormig: vaste stoffen / 3 niet beweegbaar; = vastzittend: vaste wastafels aan de muur bevestigd; een vaste telefoon aangesloten op een kabelnetwerk, niet mobiel / 4 niet verplaatsbaar: vaste goederen onroerende / 5 onveranderlijk: vaste prijzen; vaste lasten uitgaven die altijd gedaan moeten worden / 6 standvastig, bestendig: een vast vertrouwen / 7 blijvend: een vaste aanstelling / 8 stevig verankerd / 9 zeker, stellig: hij komt vast; vast en zeker, (België) zeker en vast zeer zeker / 10 intussen, alvast: begin maar vast

goed

bijvoeglijk naamwoord; 
vergrotende trap: beter, 
overtreffende trap: best

1 bruikbaar, geschikt: ergens goed voor zijn / 2 kwaliteit bezittend: een goed boek / 3 deugdzaam, eerlijk; goedhartig, behulpzaam / 4 heilzaam, voordelig: goed voor de gezondheid; dat is goed (a) uitstekend; (b) toegestaan / 5 gezond: zich niet goed voelen; het goed maken in welstand verkeren, gezond zijn / 6 knap: zij is goed in het Frans

Tevens streven we telkens naar de meest duurzame oplossingen voor elk afzonderlijk project. Dit start al bij de creatie van het ontwerp, met andere woorden duurzaam ontwerpen om daarna duurzaam te bouwen.

Brookville ontwikkelt zowel residentiele nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten maar telkens en enkel en alleen op de best uitgekozen liggingen. U vindt onze projecten zowel aan de kust als in het binnenland.
We dragen de grootste zorg voor ons (groen) erfgoed. Termen als mobiliteit, stadsinbreiding, ecologie, energie en duurzaamheid spelen bij ons een belangrijke rol.
Daarom gebruiken we dagelijks onze creativiteit en onze jarenlange ervaring om steeds tot mooie verantwoorde ontwikkelingen te komen met respect voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.

duurzaamheid & creativiteit

info@brookville.be

waar architectuur & vastgoed
elkaar ontmoeten

vast
goed